...

A személyesen ön által önkénttesen megadott adatait, és az árajánlat kérési szándékát megkel erősítenie, az e-mail címére kiküldött levélben. / ez azért szükséges nehogy mások regisztráljanak az ön nevében/ 
Az ingyenes árajánlatkérő űrlap  elküldésével hozzájárul, hogy  ajánlatokat küldjünk, az ön által megadott elérhetőségre. Valamint aktuális akciókról kedvezményekről híreket. A hírlevélről  egy kattintással végleg leiratkozhat.
 
Az ajánlatkérés és a kapcsolati adatok csak valós és létező adatokat tartalmazhatnak
Az ajánlatkérő beleegyezik hogy elérhetőségei azt ajánlatot akarni adó vállalkozók láthassák. A http://lakasfelujitas.ucoz.hu/ nem továbbítja az ön adatait, mivel a szolgáltatás ingyenes  regisztrációja után egyszerre megjelennek önkéntesen megadott elérhetőségei a vállakozóknak.  
 
A regisztrált, árajánlat adó vállalkozók felelőssége:
 
A regisztráció során csak valós adatokat közölhet. Ennek megsértése, a szolgáltató tudomására jutását követően, azonnali törlést eredményez a szolgáltató rendszeréből.
A regisztrált árajánlatadó vállalkozó teljes felelősséget vállal a http://lakasfelujitas.ucoz.hu/keresztül megkapott adatok jogszerű felhasználásáért. A regisztrált vállalkozó, felel hozzáférési adatainak, harmadik fél részéről történő, visszaéléseiért. A regisztrált vállalkozó,  felel teljes mértékben az általuk megadott cégadatokért  
 
 
NON-profit szolgáltatás
  
Az oldal üzemeltetőinek nincs belátása, és anyagi haszna az ajánlatkérő személyek és ajánlatot adó vállalkozások, egymás közötti megállapodására. Esetleges vitás ügyeikben nem foglalunk állást.

Felelősségi kérdések

Üzemeltető a felek (igénybe vevő és szolgáltató) közötti jogviszonyban félként nem vesz részt és szerződéskötésre sem jogosult a felek nevében, ennél fogva semmilyen felelősség nem terheli egyik fél irányában sem az esetlegesen létrejött szerződések teljesítéséért, sem az igénybe vevők (valamint a szolgáltatást nyújtók) által megadott adatok helyességéért. Ugyanígy nem felelős a http://lakasfelujitas.ucoz.hu/azért sem, hogy az egyes szolgáltatók a vonatkozó szakmai és számviteli előírásoknak megfelelően, azokat betartva végezzék a feladataikat.

Üzemeltető szintén nem vállal felelősséget azért, hogy az érintettek (tehát a lehetséges megrendelők és szolgáltatást nyújtók) egymással létesítenek-e, és ha igen, milyen tartalommal és formában jogviszonyt.

Nem garantáljuk , hogy az árajánlatkérő elküldésével talál szakembert a kívánt munkára 

 

Ön a nyújtott szakemberekkel kapcsolatos bármely problémáját, reklamációját ügyfélszolgálati telefonszámunkon, illetve e-mail címünkön tudja jelezni.

. Ebben az esetben a Üzemeltető a rendelkezésére álló információk alapján mérlegeli az ügy összes körülményét, és szabadon dönt a tartalom eltávolításáról, illetve a Szakemberek Weboldallal kapcsolatos aktivitásának korlátozásáról, vagy a Szakember regisztrációjának törléséről.

2-3 negatív vélemény esetén egyeztetést kezdeményez a szakemberrel a problémák tisztázására. További 2 negatív vélemény esetén az Üzemeltető fenntartja a jogot Szakember hozzáférésének korlátozására, vagy regisztrációjának törlésére

 

A feliratkozó tudomásul veszi, hogy a Weboldallal kapcsolatba hozható károkért, elmaradt hasznokért, közvetlen, közvetett, vagy következményi károkért, vagyoni és nem vagyoni követelésekért nem vállal felelősséget sem az oldaltulajdonos , sem tisztségviselője, sem a társaság tulajdonosai.

Az adatkezelés jogalapja a felhasználók akaratának önkéntes és határozott kinyilvánítása.

 

Az adatkezelés alapja ügyfélkapcsolati viszony, ezért a jelenleg hatályos jogszabályok szerint az adatkezelést az adatvédelmi hatóság felé az adatkezelőnek nem kell bejelenteni.

Az Üzemeltető bármikor jogosult a jelen szabályzat egyoldalú módosítására.

Adatkezelés jogalapja: az érintett önkéntes hozzájárulása (2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja).

A felhasználó adatait az alábbi célokból kezeljük:

A felhasználó adatait (elsősorban e-mail címét, de nem kizárva a telefonos történő kapcsolatfelvételt) arra is felhasználjuk (a leiratkozás lehetőségének megteremtése mellett), hogy  ügyfél  kapcsolatba lépjünk az ajánlatkérővel.

Személyes adatokat adatkezelő harmadik személyeknek valamint törvényi kötelezettségek kivételével – csak a feliratkozó ajánlatkérő előzetes hozzájárulása esetén ad át.

 

A felhasználási feltételek megváltoztatásának jogát fent tartjuk.

Hívja Palit akár MOST is 06 20 3880 098

A küldő neve *:
A küldő e-mailcíme *:
Telefonszáma *:
Tárgy:
Kép:
Üzenet *:

Facebook Twitter Google+ Linkedin - Megosztás
/ Óbuda, kőműves burkoló Újpest, Ferencváros, lakásfelújítás Kőbánya, a második legjobb szakember Lágymányos, Angyalföld, falazás itongfal falazás Budapest itongfal építés mázolás árak Budapest olcsó tapétázás szobafestés Budapest szobafestés szakemberek vállalkozók Bobcat tereprendezés földmunka bérlés kölcsönzés Rávkevén Családi ház bővítés hozzá építés átalakítás felújítás mázolás Budapest szobafestő szobafestő Budapest

lakás takarítás

szobafestő mázoló Budapest tapétázás tapétázás Budapest Zugló, Rákospalota, Rákoskeresztúr, XVII. XVIII. kerület XIX. Pestlőrinc, Kispest, Pesterzsébet. Soroksár, Csepel. / Szigetújfalú kőműves Szigethalom , ház hőszigetelés Szigetszentmiklós, Halásztelek ,kőműves Dömsöd, Majosháza , Lórév Makád Taksony , Dunavarsány, Tas , Budapest lakásfelújítás hőszigetelés kőműves Csepel Soroksár, Kispest ,Erzsébet gipszkarton válaszfal IX. X. XI. XIII. XIV. XV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. / / Óbuda, Újpest, Ferencváros, szobafestő szakemberek Dunaharaszti Budaörs Törökbálint Diósd Érd Bugyi Szigetbecse szobafestő Alsonémedi, Budapest lakásátalakítás családi ház Áporka keresek szóbafestő Délegyháza, hőszigetelés burkoló Budapest II. XII. III. kerület Pest , Buda, IV. IX. X. XI. XIII. XIV. ker Adony Ercsi, kőműves Dabas, dél Pest, Gárdony kőműves Velence Agárd kerítés építse Ráckeve Családi ház építés felújítás átalakítás. Lakásátalakítás lakásrenoválás lakás átépítés Budapest.