...

Belső külső vakolatok

 
 
A vakolás menete: 
 
 mennyezet és falfelület portalanítása 
 
 locsolás, gúzolás (híg habarcs egyenletes felhordása) 
 
 alapvakolat készítése két rétegben 
 
 simító réteg felhordása, simítása 
 
Vakolat élvédők használatával könnyen szép éleket képezhetünk. Főleg nyílások körül. 
 
A vakolat védi a falakat az időjárás viszontagságai ellen, és díszít is egyben, ugyanakkor hőszigetelő funkciója is jelentős. Hogy ezeknek a követelményeknek eleget tudjunk tenni, megfelelő anyagokat és szerszámokat kell alkalmazni, használni. A kisebb "foltozások" egyszerűbbek, de egy nagyobb felület vakolását gyakorolnunk kell. Falat csak akkor lehet jól vakolni, ha az megfelelően elő van készítve. 
 
A kivitelezés során leggyakrabban előforduló hiba, amely szinte mindig a vakolat repedéséhez vezet, hogy a kelleténél nagyobb vastagságban hordják fel a habarcsot. Ezt eredményezheti a nem sík alapfelület, a fészkes vagy nagy hézagokkal készített falfelület. 
A hagyományos és gépi vakolás / ár munkadíj / munkafolyamata lényegében nem tér el egymástól, mert a vakolat működése, lényege ugyanaz marad. Eltérés, ami a két módszert elválasztja egymástól, hogy a hagyományos vakolásnál a kőműves serpenyővel csapja fel a felületre az anyagot, míg gépi vakolásnál nagynyomású levegővel fújják fel a falra a habarcsot. 
 
 
 
 

Hívja Palit akár MOST is 06 20 3880 098

A küldő neve *:
A küldő e-mailcíme *:
Telefonszáma *:
Tárgy:
Kép:
Üzenet *:

Facebook Twitter Google+ Linkedin - Megosztás
/ Óbuda, kőműves burkoló Újpest, Ferencváros, lakásfelújítás Kőbánya, a második legjobb szakember Lágymányos, Angyalföld, falazás itongfal falazás Budapest itongfal építés mázolás árak Budapest olcsó tapétázás szobafestés Budapest szobafestés szakemberek vállalkozók Bobcat tereprendezés földmunka bérlés kölcsönzés Rávkevén Családi ház bővítés hozzá építés átalakítás felújítás mázolás Budapest szobafestő szobafestő Budapest

lakás takarítás

szobafestő mázoló Budapest tapétázás tapétázás Budapest Zugló, Rákospalota, Rákoskeresztúr, XVII. XVIII. kerület XIX. Pestlőrinc, Kispest, Pesterzsébet. Soroksár, Csepel. / Szigetújfalú kőműves Szigethalom , ház hőszigetelés Szigetszentmiklós, Halásztelek ,kőműves Dömsöd, Majosháza , Lórév Makád Taksony , Dunavarsány, Tas , Budapest lakásfelújítás hőszigetelés kőműves Csepel Soroksár, Kispest ,Erzsébet gipszkarton válaszfal IX. X. XI. XIII. XIV. XV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. / / Óbuda, Újpest, Ferencváros, szobafestő szakemberek Dunaharaszti Budaörs Törökbálint Diósd Érd Bugyi Szigetbecse szobafestő Alsonémedi, Budapest lakásátalakítás családi ház Áporka keresek szóbafestő Délegyháza, hőszigetelés burkoló Budapest II. XII. III. kerület Pest , Buda, IV. IX. X. XI. XIII. XIV. ker Adony Ercsi, kőműves Dabas, dél Pest, Gárdony kőműves Velence Agárd kerítés építse Ráckeve Családi ház építés felújítás átalakítás. Lakásátalakítás lakásrenoválás lakás átépítés Budapest.