...

Az Építő Közösség és a Baumit támogatásával valósulhatott meg nemrég egy csörögi család álma: házuk új, minőségi, utólagos hőszigetelést kapott, így hosszú ideig nem kell aggódniuk a magas fűtésszámla vagy a belső térben uralkodó, nem megfelelő hőmérséklet miatt. Az építőanyagot biztosító nyereményjátékon a legszerencsésebbnek a Tóth család bizonyult.

Az Építő Közösség – amely családi házat építők és felújítók segítésére alakult szervezet – tavaly télen írta ki játékát azoknak, akik a családi házuk felújítását tervezték. A nyeremény értéke 750 ezer Ft volt, amelynek legnagyobb részét az Építő Közösség rendszeres támogatója, a Baumit Kft. állta. A nyeremény részeként a Tóth család egy teljes állapotfelmérést is kapott a felújítás megkezdése előtt, ami az idei év májusában meg is kezdődött. Tóth Istvánné már korábban sokat hallott a Baumit hőszigetelő rendszereiről, ezért igazán örült akkor, amikor kiderült, hogy ezzel a minőségi termékkel újulhat meg az otthonuk. A felmérést végző szakember a Baumit Star hőszigetelő rendszert javasolta a ház paramétereit figyelembe véve.

 

„A házunk 15 évvel ezelőtt épült, és hosszú távon szerettünk volna a rezsin spórolni. A minőségi hőszigetelő rendszer – amely télen-nyáron véd, vagyis télen bent tartja, nyáron kint tartja a meleget – bizonyult a legjobb megoldásnak a fűtési költségeink csökkentésére. Azzal számolunk, hogy öt-hat év alatt megtérül a mostani felújítás, amelytől havi 25 ezer forintos rezsicsökkenést remélünk. A kivitelezőt az interneten kerestük fel, de a Baumit is ajánlotta őket, mert szakszerűen és pontosan dolgoznak” – mondta el a szerencsés nyertes.

A Baumit szakértője, Kékesy Péter is megerősítette: a jó hőszigetelésbe érdemes beruházni, akár utólagosan is, mert az ára hamar megtérül.

„A megfelelő és minőségi hőszigetelés elősegíti a károsanyag-kibocsátás visszaszorítását, hiszen télen nem kell annyira melegre fűtenünk a házat, nyáron pedig nem kell légkondicionáló berendezéssel hűtenünk otthonunkat. Így akár a fűtésszámla egyharmad része is megspórolható.

Azért is érdemes az utólagos hőszigetelést alkalmazni, mert a régebbi házak 30-40 évvel ezelőtti szabályoknak felelnek meg, amelyek mára már elavultnak számítanak a hőszigetelés szempontjából. A napjainkban alkalmazott szabályozás sokkal szigorúbb, ezért is rendelkeznek a 'fiatalabb' házak jobb hőszigetelő tulajdonsággal – mondta el Kékesy Péter, a Baumit hőszigetelés szakértője.

A hőszigetelés aranyszabálya az, hogy mindig rendszerben kell gondolkodni! Egy hőszigetelő rendszer 5-6 elemből áll, amelyet a helyszínen szerelnek össze. Ezért érdemes minden elemet egy konkrét gyártótól beszerezni, mert így garantálható a rendszer kompatibilitása és megfelelő minősége. Fontos a helyes hőszigetelés kivitelezés is, így szép, esztétikus végeredményt kapunk. Ha rossz a kivitelezés, akkor sajnos akár a hőszigetelés hatékonysága is csökkenhet.

Hívja Palit akár MOST is 06 20 3880 098

A küldő neve *:
A küldő e-mailcíme *:
Telefonszáma *:
Tárgy:
Kép:
Üzenet *:

Facebook Twitter Google+ Linkedin - Megosztás
/ Óbuda, kőműves burkoló Újpest, Ferencváros, lakásfelújítás Kőbánya, a második legjobb szakember Lágymányos, Angyalföld, falazás itongfal falazás Budapest itongfal építés mázolás árak Budapest olcsó tapétázás szobafestés Budapest szobafestés szakemberek vállalkozók Bobcat tereprendezés földmunka bérlés kölcsönzés Rávkevén Családi ház bővítés hozzá építés átalakítás felújítás mázolás Budapest szobafestő szobafestő Budapest

lakás takarítás

szobafestő mázoló Budapest tapétázás tapétázás Budapest Zugló, Rákospalota, Rákoskeresztúr, XVII. XVIII. kerület XIX. Pestlőrinc, Kispest, Pesterzsébet. Soroksár, Csepel. / Szigetújfalú kőműves Szigethalom , ház hőszigetelés Szigetszentmiklós, Halásztelek ,kőműves Dömsöd, Majosháza , Lórév Makád Taksony , Dunavarsány, Tas , Budapest lakásfelújítás hőszigetelés kőműves Csepel Soroksár, Kispest ,Erzsébet gipszkarton válaszfal IX. X. XI. XIII. XIV. XV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. / / Óbuda, Újpest, Ferencváros, szobafestő szakemberek Dunaharaszti Budaörs Törökbálint Diósd Érd Bugyi Szigetbecse szobafestő Alsonémedi, Budapest lakásátalakítás családi ház Áporka keresek szóbafestő Délegyháza, hőszigetelés burkoló Budapest II. XII. III. kerület Pest , Buda, IV. IX. X. XI. XIII. XIV. ker Adony Ercsi, kőműves Dabas, dél Pest, Gárdony kőműves Velence Agárd kerítés építse Ráckeve Családi ház építés felújítás átalakítás. Lakásátalakítás lakásrenoválás lakás átépítés Budapest.