...

 

 Kőműves javítások szobafestés tapéta festés szobafestő mázolás munkák   Ráckeve és Budapest. Országosan megbeszélés alapján.Tanácsadás akár most is hívhat

 
 
Cégünk, teljes körű szolgáltatást nyújt a kül- és beltéri felületek felújításában, szebbé tételében. Önálló vállalkozásként 2000-tól folyamatosan, és sikeresen végzünk minden nemű, szobafestő-mázoló-tapétázó, és hőszigetelő munkálatokat, bármilyen alapú és állapotú felületekre. Tevékenységi körünk a felületképzésen belül elég széles. Magánlakások közintézmények, ipari létesítmények, társasházak, irodaépületek, családi házak komplett külső és belső tisztasági festésétől az exkluzív felújításáig. szobafestés tapéta festés szobafestő mázolás munkák
 
 
 
Előkészületek! Takarófóliára van szükségünk, hiszen ha nem akarjuk, hogy bútorainknak baja essen, meg kell védenünk . Ha elég nagy a helyiség, egyszerűen középre huzuk a bútorokat, és ott takarófoliával letakarjuk.. Azonban előfordulhat, hogy ily módon nem férnénk oda a falakhoz; ilyenkor sajnos nem marad más, mint egyik szobából a másikba cipelni a bútorokat.A bútormozgatás ne legyen gondja mi megoldjuk !! Takarófóliával vagy papírral védjük a padlót: . A tökéletes eredmény érdekében papírszalaggal ragassztjuk le a küszöböket, szegélyléceket, ajtó- és ablakkereteket.szobafestés tapéta festés szobafestő mázolás munkák  
Glettelés :
Sima falak , éles egyenes sarkok ! Ha új falfelületünk van, kevés munkával jár a fal elkészítése a festésre. Régi falak esetén azonban több a feladat. A tapétát, régi festéket le kell kaparni. A kész jó minőségű mélyebb hibák, hiányosságok javítására készült glettanyagokkal, kijavítjuk a nagyobb egyenetlenségeket, eltüntetjük a repedéseket, felhelyezzük az élvédőket ! Várunk, míg teljesen megszárad a glettanyag, majd át csiszoljuk a felületet ,a teljes felület glettelést többször megismételjük ,amely azonban nagyon igényes szakmunkát és több típusú, finomságú glettanyagot igényel szobafestés tapéta festés szobafestő mázolás munkák
 
Alapozófesték :pontosan és egyenletesen kell felvinni, ugyanis ha ezt fel hordjuk, a legextrémebb, legvadabb színeket is foltmentesen tudjuk felkenni. Az, hogy hány réteg után tökéletes a fedés, festéke és anyaga minőségétől függ .
 
Makulatúra (alaptapéta) használatát azért csak kivételes esetekben szabad elhagyni, mert mellőzése esetén fordul elő, hogy ha egy kicsit gyengébb a vakolat, a tapéta az öszszeillesztéseknél a glettel együtt leválik. ! Papír tapéták Egyrétegű tapéta: Egyrétegű vékony papírtapéták. Duplex, többrétegű tapéta: két vagy háromrétegűek. A több papírréteg miatt nagyobb a szilárdsága és színtartóbb is! Prégelt és mélyprégelt tapéták:Hátoldaluk rücskös, mert a papírt a fonákjáról megnyomják, így a felszínén domború minta keletkezik. Bár az ára nagyon kedvező, felrakásnál óvatosan kell vele bánni! Habosított tapéták Jó minőségű, a festők szeretnek vele dolgozni, bár alaptapéta nélkül nagyon kockázatos. Vlies, magyarul gyapjúrostos szobafestés tapéta festés szobafestő mázolás munkák Selyem tapéták szatén tapéták magas fényű mellett már matt selyemben is előfordul. Alegmagasabb igényeket kielégítő mintákkal elegáns, mindamellett a legtartósabbak is. Felrakásuk szaktudást igényel, mert ha kissé egymásra csúsznak, az összeillesztésnél a tapéta nem ragad meg, felválik. A fűrészporos tapéta legelterjedtebb és ugyanakkor a legolcsóbb festhető tapétafajta.szobafestés tapéta festés szobafestő mázolás munkák  Az egy, kettő, három rétegű papír festhető tapéták, amelyek legelterjedtebb változata a duplex habosított, többször is átfesthető tapéta. Üvegszövet tapéta a nagy használatbavételnek kitett helyekre, rendkívül erős, rideg, sprőd tapéta ragasztója teljesen lezárja a falat, az nem lélegzik alatta, ennek a tapétának az eltávolítása szinte lehetetlen. Előfordul, hogy a színkártyáról kikevert szín mégis csalódást okoz.szobafestés tapéta festés szobafestő mázolás munkák  Aki ezt a kockázatot nem szeretné vállalni, az válasszon inkább színes tapétákat!                                               
                                                              
 

Szobafestő, szobafestés, festés,: 

Mészfestés kiváló páraáteresztő képességű, oldószermentes! Fertőtlenítő, egészségmegóvó hatása közismert. Manapság már kizárólag a nagyobb festékgyártók által készített, minőségi mészfestékek használata ajánlott ! Enyves festése : Hagyományosnak mondható festési eljárás. Kimondottan díszítő hatású . Szaktudás igényel! Diszperziós festések : A tökéletes, foltmentes színfedéshez legalább két réteg szükséges. Kivételek ez alól a kimondottan egy rétegben is tökéletes fedést adó diszperziós falfestékek. A diszperziós festékek színtartóssága kiváló, dörzsállóak, a minőségi termékek lemoshatók (ez azonban nehezen megoldható). A színminták alapján keverő gépen színhelyesen kikeverve is beszerezhető! Ezek garantáltan foltmentesek, és bármikor újra kikeverhetők.. E termékekre is igaz, hogy a minőséget - ami esetükben fokozott ellenálló képességet, színtartósságot jelent - meg kell fizetni. A diszperziós festékek igen sokoldalúan felhasználhatók, könnyű velük különféle felületkialakításokat képezni a falon. Színátmeneteket, bordűröket - kreatív mintázó hengereket, sablonokat használva - a legkülönfélébb faldekorációkra is képesek. Az olyan divatos fűrészporos tapéták átvonására is e festékek a legalkalmasabbak, de beszerezhetők fűrészporos adalékot, vagy eltérő színű pigmentszemcséket tartalmazó diszperziós falfesték is. Speciális változatai a fallazúrok, amelyeket strukturált alapfelület mintázására, pl. visszatörléssel lehet alkalmazni. Speciális mintázó szobafestés tapéta festés szobafestő mázolás munkák  eszközöket használva szokatlan mintázatú, antikolt hatású falfelületek kialakítására is alkalmasak. Latex festés: Valójában diszperziós festékek, azonban polimerizált lakk kötőanyaggal készülnek. Vízben oldható anyaga kézzel, ecsettel, hengerrel továbbá szórópisztollyal is felhordható. Legtöbbször mintázott üvegszövet-, vlies-, és lábazattapéták festésére használják, de képzett szakember különleges hatású bevonatokat is képes az ilyen festékekkel kialakítani. 
Szobafestő, szobafestés, mázolás,
 
Mázolás: 
 
Többféle alapfelületre készülhet.Leggyakrabban a fa, fém (nyilászárok,épületszerkezetek)és falfelületek(olajlábazatok)felületvédő,diszitő jellegű bevonatrendszere. 
Minőségi mázolást, csak kiválóan előkészített, kifogástalan száraz anyagú felületekre készíthetünk. Ha az épületasztalos és lakatos nem végzett minőségi munkát a felületen, a mázoló már nem javíthat annyit rajta, hogy "tökéletes" legyen. 
A kifogástalan minőségben elkészített külső mázolt felület, karbantartó jellegű átvonásra szorul 3-4 év múlva,(minimális kőltség)jellemzően déli és nyugati fekvésű alapfelületeken és az épületszerkezeteken(ereszdeszka.korlátok stb.) Így jelentős költségek nélkűl mindig kiváloan karbantartot,teljes értékű felületeket használhatnak.Külső térben a felújításra főként az időjárás viszontagságai miatt van szükség, belső térben pedig a természetes használatból eredő kopás, tisztogatás és egyéb sérülések miatt. szobafestés tapéta festés szobafestő mázolás munkák 
 
A mázolás élettartalma a festékanyag minőségének, a felhordás szakszerűségének, továbbá az előbbiek költségeinek függvényében változik. A jobb minőségű anyag és munka, késlelteti a felújítást.Így az általunk kivitelezett mázolások élettartamát kizárolag az adott felületre ható korrozió,és a bevonoanyag természetes őregedése(10-60év)befolyásolja. 
Főbb mázolómunkák: Kül- és beltéri ajtó-ablak, cső-radiátor és korlátmázolások, kültéri épületszerkezetek mázolása (ereszdeszka, kerítés, korlát, zsalugáter, oromdeszka, oszlopok stb.), kül- és beltéri favédő-színező eljárások, díszítő jellegű mázolások, olajlábazat készítése. 
Csőmázolás (80 NÁ alatt) 
A munkálatokba tartozik a 80mm átmérőt meg nem haladó csövek(gépészeti szerelvények stb.) mázolása hagyományos technologiákkal kül és beltérben.Készülhet bármilyen szinben,kivánságra időjárásálló(kültérben)és hőálló(fütéscsővek)kivitelben.Átvonhatjuk réz,bronz,ezüst,arany utánzo festékekkel,ill térbe állitott (pl.oroszlánlábas)kádaknál a natur felűletet meghagyva(pl.rézcsővek) polirozva,antikolva,csak felületkezelve. 
Fűtőtestmázolás (80 NÁ felett) szobafestés tapéta festés szobafestő mázolás munkák 
Célja és technológiája, szinte megegyezik a belső téri fémfelületek(csövek) mázolásával. A különbség az anyaghasználat, hiszen mindig hőálló festéket alkalmazunk. A jó korrózióvédelemmel ellátott fűtőtestek, sokáig szolgálják céljukat, "meghálálják" a gondos kivitelezést. Tehát a radiátor festésén kívül, érdemes az előmunkálatokat jó minőségben kivitelezni. Készülhet a falakkal megegyező színárnyalatban is, így takarás nélkül beleilleszkedik a környezetbe. 
Kültéri fémszerkezetek mázolása szobafestés tapéta festés szobafestő mázolás munkák 
Ezek a felületek korrodálódhatnak a leginkább. Lehetnek nyílászárók, ereszek, csövek, kerítések, oszlopok, tetők, garázskapuk stb. Mázolási technológiájuk, annyiban tér el a fa és fal felületektől, hogy a pórustömítés elmarad, mivel a fémfelület pórusai igen kicsinyek, így az anyagok nem képesek behatolni a szerkezetébe. A nedvességet nem szívja magába. 
A felületeket gondosan tisztítjuk, korróziómentesítjük és korróziógátló alapozással látjuk el. A bevonat tartóssága, főleg az előmunkálatok minőségétől függ. Régi festék eltávolításakor nem égetünk, csak maratunk, illetve egyéb mechanikai eljárásokat alkalmazunk. 
Befejező fázisként, díszítő jellegű fedőmázolással (zománclakkozás) látjuk el. Természetesen a végfázis, készülhet egyéb anyagokkal (kalapácslakk, metál lakk) és technológiával is (patinázhatjuk). A mázolás készülhet fénytelen (matt), magasfényű és selyemfényű változatban. 
Tartósan vízbe merülő fémfelületek még gondosabb előkészítést, illetve gyakran speciális anyagokat igényelnek. 
 
Lakkozás 
Színtelen lakkozás: Elsősorban natúr vagy pácolt fafelületek, kevésbé igénybevett bel-és kültéri szerkezetek, díszítő és felületóvó (korróziógátló) bevonatrendszere. Két-három selyemfényű vagy fényes lakkréteget szoktunk felhordani, ami fa természetes mozgását jól követi, és eredeti erezetét meghagyja. A fa anyagát érleli, védi a víz hatásaitól, gátolja a rovarok, gombák megtelepedését. A lakkozott felület, könnyen tisztítható. szobafestés tapéta festés szobafestő mázolás munkák 
 
Pácolás (fa felületek színezése) 
A fa felületének pácolását, színezését. Korábban, zömmel nemesfa fajtákat (dió, tölgy, mahagóni, cseresznye stb.) használtak bútorok, nyílászáró szerkezetek és egyéb építőipari felületek készítésére. A nemesfák eredeti színét meghagyták, mert megjelenésük igen tetszetős volt, színezés nélkül is. Az ilyen felületeken a moshatóság növelése érdekében, sellakkal, lenolaj kencével, viasszal és egyéb lakk anyagokkal kezelték. A natúr felületek színezése, régebben a műbútorasztalos, illetve az épületasztalos szakmához tartozott. szobafestés tapéta festés szobafestő mázolás munkák
 
 
Munkafolyamatok jelentése
 
szobafestés tapéta festés szobafestő mázolás munkák
Vakolaterősítés: a teljes falfelület mélyalapozása. 
1xGlettelés: a teljes felület átkaparása, glettelése, majd a glettelés csiszolása. 
2xGlettelés: a teljes felület átkaparása, 2-szeri glettelése, majd a glettelés csiszolása. 
2xFalfestés: felület javítása, festés két rétegben. 
Mázolás:csiszolás, felület beeresztése, telibegittelése, csiszolás, alapozás,csiszolás, gittjavítás, fedőmázolás, csiszolás, lakkgittelés,zománcozás. 
Lazúrozás: csiszolás minden réteg között. Három rétegben lazúrozás.700 
Csõmázolás: csiszolás, háromszori zománcozás. 
Tapétázás: a falfelület tapétázása. 
Gipszkartonozás: lécezés, felrakás, szallagozás, illesztések gipszelése. 
Álmennyezet: nikecel felragasztása, szegélyezés, festés. 
Homlokzatfestés: háromszori festés, teljes felület. 
Hőszigetelés: nikecelezés, hálóragasztás, vakolaterősítés, nemesvakolat felhordás. 
Tapéta leszedés: régi tapéta eltávolítása, lekaparása. 
Palafestés: mechanikus tisztítás, 3x-i festés.
szobafestés tapéta festés szobafestő mázolás munkák
 

 Kulcsszavaink ahogy ránktalálhat: szobafestők, festők, szobafestő festő, szoba festő festő, szobafestés tatarozás felújítás, mázolás, szobafesto-mazolo festő mázoló Budapest, szobafestő, festés mázolás szobafestés.

Hívja Palit akár MOST is 06 20 3880 098

A küldő neve *:
A küldő e-mailcíme *:
Telefonszáma *:
Tárgy:
Kép:
Üzenet *:

Facebook Twitter Google+ Linkedin - Megosztás
/ Óbuda, kőműves burkoló Újpest, Ferencváros, lakásfelújítás Kőbánya, a második legjobb szakember Lágymányos, Angyalföld, falazás itongfal falazás Budapest itongfal építés mázolás árak Budapest olcsó tapétázás szobafestés Budapest szobafestés szakemberek vállalkozók Bobcat tereprendezés földmunka bérlés kölcsönzés Rávkevén Családi ház bővítés hozzá építés átalakítás felújítás mázolás Budapest szobafestő szobafestő Budapest

lakás takarítás

szobafestő mázoló Budapest tapétázás tapétázás Budapest Zugló, Rákospalota, Rákoskeresztúr, XVII. XVIII. kerület XIX. Pestlőrinc, Kispest, Pesterzsébet. Soroksár, Csepel. / Szigetújfalú kőműves Szigethalom , ház hőszigetelés Szigetszentmiklós, Halásztelek ,kőműves Dömsöd, Majosháza , Lórév Makád Taksony , Dunavarsány, Tas , Budapest lakásfelújítás hőszigetelés kőműves Csepel Soroksár, Kispest ,Erzsébet gipszkarton válaszfal IX. X. XI. XIII. XIV. XV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. / / Óbuda, Újpest, Ferencváros, szobafestő szakemberek Dunaharaszti Budaörs Törökbálint Diósd Érd Bugyi Szigetbecse szobafestő Alsonémedi, Budapest lakásátalakítás családi ház Áporka keresek szóbafestő Délegyháza, hőszigetelés burkoló Budapest II. XII. III. kerület Pest , Buda, IV. IX. X. XI. XIII. XIV. ker Adony Ercsi, kőműves Dabas, dél Pest, Gárdony kőműves Velence Agárd kerítés építse Ráckeve Családi ház építés felújítás átalakítás. Lakásátalakítás lakásrenoválás lakás átépítés Budapest.