...

Hogyan kérjünk ajánlatot az építőiparban?

Lakásfelújítás Családi ház építés szobafestés  kőműves gipszkarton hőszigetelő munkák

Mérjük fel, hogy mi szorul felújításra! Ha lakásfelújításba kezdünk, érdemes mindent egyszerre megcsináltatni. Így nem kell többször szétverni és csatatérré változtatni a lakásunkat. A külső tér felmérését se hagyjuk ki: ellenőrizzük például a vakolatot, a szigetelést, a tetőszerkezetet, az ereszcsatornát és a nyílászárókat is!

Gyűjtsünk ötleteket az építkezés vagy felújítás előtt!

Ha már felmértük, mi szorul átalakításra, gondoljuk át, hogy mit hogyan szeretnénk, milyen stílusú lakást képzelünk el, milyen funkciókat látnak majd el az egyes helyiségek! Az ötletelés során vegyük figyelembe a lakás fekvését, beosztását!

 

Mielőtt ajánlatot kérünk fontos, hogy némileg átlássuk azt a munkafolyamatot, amelyet el szeretnénk végeztetni. Ehhez vagy rendelkezünk már megfelelő szaktudással és tapasztalattal, vagy tájékozódjunk az adott kivitelezés fortélyairól, esetleg bízzunk meg egy kivitelezőt, szakértőt, hogy tárja fel az adott kivitelezést, mérje fel a pontos paramétereket és határozza meg egy javaslatban a megfelelő műszaki megoldást. Ezért a szolgáltatásért akár fizetni is érdemes! Így egyértelműen láthatóvá válik, hogy az adott építészeti vagy szakkivitelezői munkát, milyen technológiával, milyen anyagokkal, milyen mennyiségben és minőségben kell elvégezni ahhoz, hogy végül elégedettek legyünk a kivitelezett munkával, s ne bosszúságot, anyagi kárt és kellemetlen pillanatokat okozzon ez a folyamat.

Érdemes konzultálnunk néhány kivitelezővel a munka megkezdése előtt. Általános tapasztalat, hogy a szakemberek többsége készségesen válaszol kérdéseinkre, továbbá felhívja a figyelmünket olyan körülményekre, amelyek nekünk nem jutottak volna eszünkbe, ezzel pénzt és időt takarítva meg számunkra.  A korrekt, tapasztalt kivitelező ránk szánja az értékes idejét, akár telefonon, személyesen, elektronikus levélben vagy egyéb online fórumokon. 

Amennyiben több kivitelező ajánlatát árakat szeretnénk összehasonlítani, célszerű ugyanolyan tételekre, mennyiségekre, technológiákra és azonos minőségű anyagokra kérni azt.

Árajánlat minta itt

Valóban megbízható partnert keres az építőiparban? Van egy tuti tippünk:

 

 

 

Lakásfelújítás szobafestés Budapest kőműves gipszkarton hőszigetelő munkák

Hívja Palit akár MOST is 06 20 3880 098

A küldő neve *:
A küldő e-mailcíme *:
Telefonszáma *:
Tárgy:
Kép:
Üzenet *:

Facebook Twitter Google+ Linkedin - Megosztás
/ Óbuda, kőműves burkoló Újpest, Ferencváros, lakásfelújítás Kőbánya, a második legjobb szakember Lágymányos, Angyalföld, falazás itongfal falazás Budapest itongfal építés mázolás árak Budapest olcsó tapétázás szobafestés Budapest szobafestés szakemberek vállalkozók Bobcat tereprendezés földmunka bérlés kölcsönzés Rávkevén Családi ház bővítés hozzá építés átalakítás felújítás mázolás Budapest szobafestő szobafestő Budapest

lakás takarítás

szobafestő mázoló Budapest tapétázás tapétázás Budapest Zugló, Rákospalota, Rákoskeresztúr, XVII. XVIII. kerület XIX. Pestlőrinc, Kispest, Pesterzsébet. Soroksár, Csepel. / Szigetújfalú kőműves Szigethalom , ház hőszigetelés Szigetszentmiklós, Halásztelek ,kőműves Dömsöd, Majosháza , Lórév Makád Taksony , Dunavarsány, Tas , Budapest lakásfelújítás hőszigetelés kőműves Csepel Soroksár, Kispest ,Erzsébet gipszkarton válaszfal IX. X. XI. XIII. XIV. XV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. / / Óbuda, Újpest, Ferencváros, szobafestő szakemberek Dunaharaszti Budaörs Törökbálint Diósd Érd Bugyi Szigetbecse szobafestő Alsonémedi, Budapest lakásátalakítás családi ház Áporka keresek szóbafestő Délegyháza, hőszigetelés burkoló Budapest II. XII. III. kerület Pest , Buda, IV. IX. X. XI. XIII. XIV. ker Adony Ercsi, kőműves Dabas, dél Pest, Gárdony kőműves Velence Agárd kerítés építse Ráckeve Családi ház építés felújítás átalakítás. Lakásátalakítás lakásrenoválás lakás átépítés Budapest.