...

Főoldal » 2015 » Október » 20 » Panel lakásfelújítás ára munkadíja
10:51 AM
Panel lakásfelújítás ára munkadíja

 

Panellakás felújítás cégünk specialitása árak munkadíjak

A terek alakításával, olyan környezetet tudunk létrehozni, hogy a panellakásba érkezők nem is hiszik el, hogy ilyen szép otthon is kihozható belőle

 Lakótelepen is szépen és élhetően kell lakni. Nagyon sokan idegenkednek a panellakás vásárlásától, vagy szabadulnának a régi panelbóL.

 

Gipszkarton válaszfalak:

 

A panellakás gipszkarton szerelési költsége 80.000 Ft-tól, egészen elmehet 400.000 Ft-ig az igények függvényében. . 

Ez is fontos dolog. Mikor válaszfalat készíttetünk, előre el kell dönteni, hogy akarunk-e bármit arra a falra akasztani. Abban az esetben, ha nem kell a válaszfalnak tartani semmit, vagy nagyobb súlyokat (tükör, előszobafal, stb…), akkor elég egy réteg gipszkartont tenni a a vázra, azonban ha tartó funkcióval is bírnia kell, akkor két réteg gipszkartonra lesz szükség. Természetesen ez a többlet csak anyagköltségben mutatkozik meg, hiszen a munkadíj oldalt ez nem növeli.

 

Burkolás költsége panelfelújításkor

Ennél a munkafolyamatnál nem is feltétlenül a költséghatékonysági tényező a mérvadó, sokan a nagy port és koszt szeretnék elkerülni a bontási munkák kihagyásával. A panellakás burkolási költsége 150.000 Ft-tól, egészen elmehet 600.000 Ft-ig az igények függvényében. .  Itt rögtön tisztázni kell: járólap esetében gond nélkül lehet a régi járólapra burkolni  tapadóhíd alkalmazása mellett, abban az esetben ha nem mozognak a járólapok, nincsenek széttörve – persze számolni kell a keletkező szintkülönbséggel, ami esetenként egy vastagabb járólap esetében akár 2,5 centiméter is lehet.

 

 

Az oldalfal már kicsit problémásabb. Először is az előbb említett 2 centiméter itt is számíthat, sőt egy kisebb fürdőszoba esetében nem is keveset. Ha az oldalfalakat plafonig csempézzük, természetesen az említett tér szűkülése mellett – tapadóhíd alkalmazásával – gond nélkül megoldható a feladat abban az esetben, ha a fent maradó csempe nem mozog. 

 

Nyílászárók költsége panelfelújításkor

A nyílászárók költsége egyenesen arányos az Ön igényével. Lehet vásárolni három légkamrás nyílászárót, de lehet kapni nyolc légkamrásat is.

A nagyszabású panellakás felújítás nem csak festésből és burkolásból kell, hogy álljon, hanem ablakcserékből, ajtócserékből is, de a szigeteléseken mindenképpen javítani kell. A belső ajtók cseréje például az egész lakást képes megváltoztatni!

A nyílászárók garanciájára és szavatosságára fokozottan figyeljen! A gyártónak vannak kötelezettségei a vásárlását követően.,

Egy panellakásban a nyílászárók költsége elérheti a silány minőség esetén a 350.000 Ft - ot, jobb hőszigetelési értékekkel rendelkező nyílászárókkal ugyan ez az ár elérheti a 750.000 Ft-ot is. Szóval a nyílászárók költsége, sok az összes felújítási költséghez viszonyítva. 

 

Villanyszerelés költségei a panelekben

A panellakás villanyszerelés költsége 170.000 Ft-tól, egészen elmehet 600.000 Ft-ig az igények függvényében. . 

Ha szeretnénk egy panellakást felújítani, mindenképp nézzük meg a villamos vezetékeket a kapcsolókat és aljzatokat, mert ha már elavultak, akkor bizony ajánlatos ezeket is cserélni.

 

Vízszerelés költsége a panellakásokban

A vízszerelés költsége panellakásokban talán az egyik legkisebb tétel a felújítási munkákat figyelembe véve. A várható költség 170.000 Ft – 250.000 Ft közötti összeg. 

Szobafestés költsége a panelfelújítás munkáknál

 A szobafestés költsége a falak állapotától függően: 80.000 Ft – 250.000 Ft. Ez az ár anyagmentes munkadíjköltség. Ez csak durva költség, mert lehet hogy az összes falon tapéta található, amit le kell kaparni, ami növelheti a költséget. A lakótelepi lakásoknál érdemes a világosabb színeket alkalmazni, mert ezek a színek nagyítják a teret

 

Parkettázás költségei a panellakása felújításánál

A laminált parketta lerakási költsége 1.000 Ft – 1.300 Ft közötti összeg. Ehhez hozzá lehet számolni még a szegőlécek felrakási díját, ami 250 Ft / folyóméter. Drágább a parkettázás, ha Ön hagyományos csaphornyos parkettát rakat. A hagyományos parketta felületi kezelése, vagyis a lakkozása nem a legolcsóbb munkák közé tartozik, sőt a parkettalakk ára is magas! Lerakási díja 3.500 Ft körüli összeg négyzetméterenként.

A laminált lapok lerakása

 

 

Mit és kinek kell bejelenteni ill. kinek illik szólni?

A közös képviseletnek lakásfelújítást, különösen teljes felújítást be kell jelenteni. Sokszor tudnak segíteni a kémény és vezetékek elhelyezkedésében ill. falak méretének megadásában. Ha nem jelenti be a felújítást, néha tudnak ártani. Minden felújításhoz kirendelt művezető tartozik, akinek dolga koordinálni a teljes felújítást.

- Lakótársaknak a felújítás időtartamáról, hiszen jellemzően a felújítás porral és zajjal jár.

-              Szolgáltatások szüneteltetéséről. Jellemzően víz, gáz és áramszolgáltatás szünetelhet időnként a rákötések miatt. Ezeket a munkákat 24 órával előtte illik kifüggeszteni a közös helyiségekben.

 
Cimkék

Lakásfelújítás, lakásfelújítás árak, lakásfelújítások, panel felújítás, lakás felújítás, panel lakásfelújítás pesten, lakásfelújítás budán, panel lakásfelújítás Pest megyében,lakásfelújítás generál kivitelezésben, lakásfelújítás Budapest, lakás, átalakítás, panel lakás átalakítás, panel lakásfelújítás olcsón, lakásfelújítás tippek, lakásfelújítás költségei, lakásfelújítás festés, teljes körű lakásfelújítás, lakásfelújítás ötletek, felújítás, felújítások, festés, szobafestés, panel lakásfestés, szobafestő, szoba festő mázoló, ajtó festés, ablak festés, ajtó mázolás, ablak mázolás, tapétázás, szoba tapétázás, festés árak, villanyszerelő, villanyszerelés, vezeték áthúzás, vízvezeték szerelő,  panel vizvezeték szerelés,  vizszerelő,  vizszerelés, fűtés szerelés, fűtés szerelő, panel fürdőszoba felújítás, csempézés, burkolás, burkoló, gipszkarton, gipszkartonozás, gipszkarton fal építés, panel lakásba gipszkarton álmennyezet, kőműves, falazás, vakolás, betonozás, aljzatbetonozás, panel fal bontás, lakás felújítás,

Megtekintések száma: 6446 | Hozzáadta:: acspal | Címkék (kulcsszavak): villanyszerelő, lakásfelújítás, gipszkarton, panel felújítás, burkolás, szobafestés | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0

Hívja Palit akár MOST is 06 20 3880 098

A küldő neve *:
A küldő e-mailcíme *:
Telefonszáma *:
Tárgy:
Kép:
Üzenet *:

Facebook Twitter Google+ Linkedin - Megosztás
/ Óbuda, kőműves burkoló Újpest, Ferencváros, lakásfelújítás Kőbánya, a második legjobb szakember Lágymányos, Angyalföld, falazás itongfal falazás Budapest itongfal építés mázolás árak Budapest olcsó tapétázás szobafestés Budapest szobafestés szakemberek vállalkozók Bobcat tereprendezés földmunka bérlés kölcsönzés Rávkevén Családi ház bővítés hozzá építés átalakítás felújítás mázolás Budapest szobafestő szobafestő Budapest

lakás takarítás

szobafestő mázoló Budapest tapétázás tapétázás Budapest Zugló, Rákospalota, Rákoskeresztúr, XVII. XVIII. kerület XIX. Pestlőrinc, Kispest, Pesterzsébet. Soroksár, Csepel. / Szigetújfalú kőműves Szigethalom , ház hőszigetelés Szigetszentmiklós, Halásztelek ,kőműves Dömsöd, Majosháza , Lórév Makád Taksony , Dunavarsány, Tas , Budapest lakásfelújítás hőszigetelés kőműves Csepel Soroksár, Kispest ,Erzsébet gipszkarton válaszfal IX. X. XI. XIII. XIV. XV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. / / Óbuda, Újpest, Ferencváros, szobafestő szakemberek Dunaharaszti Budaörs Törökbálint Diósd Érd Bugyi Szigetbecse szobafestő Alsonémedi, Budapest lakásátalakítás családi ház Áporka keresek szóbafestő Délegyháza, hőszigetelés burkoló Budapest II. XII. III. kerület Pest , Buda, IV. IX. X. XI. XIII. XIV. ker Adony Ercsi, kőműves Dabas, dél Pest, Gárdony kőműves Velence Agárd kerítés építse Ráckeve Családi ház építés felújítás átalakítás. Lakásátalakítás lakásrenoválás lakás átépítés Budapest.