...

Főoldal » 2015 » Május » 16 » Generálkivitelezés
9:49 AM
Generálkivitelezés

 Generálkivitelezés teljes lakásfelújítás családi ház felújítás

A teljes lakásfelújítások terén szerzett tapasztalatunkkal kiválóan összehangoljuk a különböző szakipari munkákat a bontástól, az építésig, a takarításig, gondoskodunk a sitt, a törmelék elszállításáról, az építőanyagok helyszínre szállításáról.

 

Ügyelünk a munkák során a lépcsőházakban, a folyosókon keletkező kosz feltakarítására, a környezet, a szomszédok legcsekélyebb zavarására.

 

A komplett generál lakásfelújítás elvállalásával levesszük a válláról a szervezés, a különböző iparosok munkájának összehangolásának terhét. Mi végezzük a kőműves munkát, a burkolást, a festést, a gépészeti felújítást. A garanciát a teljes munkára mi vállaljuk, a generálkivitelezés alatt elvégezzük a részfeladatok ellenőrzését, folyamatosan tájékoztatjuk a munkálatok haladásáról, a következő műveletről.

 

Részleges lakásfelújítás

Ha bármely ok miatt a lakásának csak bizonyos részét, szeretné felújítani, abban is állunk rendelkezésére.

A fürdőszoba felújítás, a konyha felújítása, a burkolat cserék, vagy a tisztasági festés esetén is garantáljuk a minőséget, a gyors és tiszta munkavégzést.

Ha tanácstalan bizonyos dolgokban, nem tudja, hogyan kezdjen hozzá, lakásfelújítás, felújítási tanácsainkkal is segítünk Önnek.

 

Kőműves, burkoló munkák.

Kőműves vállalkozásként vállalunk mindenféle építést, kőműves, burkoló munkát.

A falazástól, vakolástól, homlokzatszigeteléstől a teljes lakásfelújításig, illetve a családi ház építésig.

Vállalási területünk generálkivitelezés Budapest és környéke.

Külön megbeszélés alapján, Magyar ország teljes területén is vállalunk építőipari generálkivitelezői munkákat, de részfeladatokat elvégzésére is szívesen állunk rendelkezésére. 

 

A lakásfelújítás, házépítés területén vállalunk részfeladatokat is, legyen az fürdőszoba, konyha felújítás, burkolás, burkolat felújítás, burkolat csere, kőműves munkák, vakolás, ács munkák, festés, gipszkartonozás, villanyszerelés és egyéb gépészeti felújítások. Elkészítjük a költségvetést, az árajánlatot, segítünk az építőipari anyagok kiválasztásában, igény szerint a beszerzésében.

Családi házak kivitelezése.

Építés, családi ház építés! A lakásfelújításon kívül, vállaljuk családi házak építését, generálkivitelezését. Igényes szakmai kivitelezés, a tervek, technológiák pontos betartása amik jellemzik munkánkat. A kivitelezésről részletes ütemtervet készítünk, így Ön folyamatosan képben lesz, mikor mi történik a házával. Közösen meghatározzuk azokat a készültségi fokokat, amikor az addig elvégzett munkafolyamatok minőségét ellenőrizni kell, érdemes.

 

Családi házak felújítása.

Családi házak felújítása, átépítése esetén, úgy mint a lakásfelújítás festés alkalmával, segítünk már a tervezésnél. Szakmai szempontból meghatározzuk milyen átalakítások kivitelezhetők, alternatív megoldásokat kínálunk a nem, vagy nehezen kivitelezhető változtatásokra. Segítünk az építőanyagok kiválasztásában, az anyagmennyiségek megállapításában, az építőanyag, a sitt szállításában.

 

Homlokzatfelújítás.

Homlokzatfelújítási, homlokzatszigetelési munkáink során saját állványzattal gyorsan, és rugalmasan dolgozunk. Amilyen gyors az állvány építés, olyan gyors az állvány bontása is.

A mi állványainkra nem kerülnek reklámfeliratok, mert nincs ideje a járókelőknek elolvasni. Nem hordja a szél hetekig a szigetelőanyag morzsáit. Ha velünk dolgoztat, a szomszédok nem érnek el tűrőképességük határára, a munka befejezése után is fogadják köszönését.

 

Lakásfelújítás lakberendezői tanácsadással!

Az új szolgáltatásunk keretén belül, lakásfelújítás, házépítés, családi ház felújítás, építés esetén, ingyenes helyszíni lakberendezési tanácsadással segítünk Önnek az új otthona megtervezésében. A tanácsadást általunk felkért profi lakberendező végzi.

 

Ha kerítést szeretne, Önnek is fontosak lehetnek a következő szempontok:

amikor hazaér, olyan kerítés fogadja, ami illik a környezetbe és házához

ha szereti a fát és az egyénileg választott színeket, olyan fém kerítést szeretne, ami az Ön ízlésvilágát tükrözi

valószínűleg Önnek is fontos, hogy sokáig élvezhesse különösebb ráfordítás nélkül, ugyanazt az állapotot (munka, idő és pénz ráfordítása nélkül)

lehet, hogy szereti a nagyon egyedi megoldásokat sőt, nem szeretné, ha kerítése a  egy tucat kategóriába tartozna.

Lehet, hogy Önnek az tetszik, ha némileg átlátható a kerítés, de lehet, hogy teljesen szeretné kizárni a külvilágot

kőműves

Megtekintések száma: 1256 | Hozzáadta:: acspal | Címkék (kulcsszavak): családi ház, gipszkartonozás, építés, lakásfelújítás, generál, felújítás, festés, kőműves, kerítés, generálkivitelezés | Helyezés: 5.0/1
Összes hozzászólás: 0

Hívja Bercit akár MOST is 06 20 9948 723

A küldő neve *:
A küldő e-mailcíme *:
Telefonszáma *:
Tárgy:
Kép:
Üzenet *:

Facebook Twitter Google+ Linkedin - Megosztás
/ Óbuda, kőműves burkoló Újpest, Ferencváros, lakásfelújítás Kőbánya, a második legjobb szakember Lágymányos, Angyalföld, falazás itongfal falazás Budapest itongfal építés mázolás árak Budapest olcsó tapétázás szobafestés Budapest szobafestés szakemberek vállalkozók Bobcat tereprendezés földmunka bérlés kölcsönzés Rávkevén Családi ház bővítés hozzá építés átalakítás felújítás mázolás Budapest szobafestő szobafestő Budapest

lakás takarítás

szobafestő mázoló Budapest tapétázás tapétázás Budapest Zugló, Rákospalota, Rákoskeresztúr, XVII. XVIII. kerület XIX. Pestlőrinc, Kispest, Pesterzsébet. Soroksár, Csepel. / Szigetújfalú kőműves Szigethalom , ház hőszigetelés Szigetszentmiklós, Halásztelek ,kőműves Dömsöd, Majosháza , Lórév Makád Taksony , Dunavarsány, Tas , Budapest lakásfelújítás hőszigetelés kőműves Csepel Soroksár, Kispest ,Erzsébet gipszkarton válaszfal IX. X. XI. XIII. XIV. XV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. / / Óbuda, Újpest, Ferencváros, szobafestő szakemberek Dunaharaszti Budaörs Törökbálint Diósd Érd Bugyi Szigetbecse szobafestő Alsonémedi, Budapest lakásátalakítás családi ház Áporka keresek szóbafestő Délegyháza, hőszigetelés burkoló Budapest II. XII. III. kerület Pest , Buda, IV. IX. X. XI. XIII. XIV. ker Adony Ercsi, kőműves Dabas, dél Pest, Gárdony kőműves Velence Agárd kerítés építse Ráckeve Családi ház építés felújítás átalakítás. Lakásátalakítás lakásrenoválás lakás átépítés Budapest.